sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Tervetuloa

Täällä kirjoittelee sijoittamisesta innostunut kolmekymppinen nainen. Otin ensiaskeleet sijoitusmaailmaan noin vuosi sitten keväällä 2019. Yllättäen maailma veikin minut mukanaan ja olen siitä lähtien ahminut tietoa niin kirjoista, artikkeleista kuin blogimaailmastakin. Sijoittamisesta tuli uusi harrastus minulle ja seuraankin lähes päivittäin pörssien menoa. Kiinnostukseni on kasvanut sen verran suureksi, että halusin liittyä mukaan sijoitusbloggaajien maailmaan ja avata omia mielenkiinnon kohteitani muillekin.

Huolimatta varsin aktiivisesta markkinoiden seuraamisesta, minulla ei ole lainkaan suoria osakesijoituksia, vaan salkkuni sisältää osakkeisiin sijoittavia rahastoja sekä ETF:iä. Kuten blogin nimestäkin voi päätellä, kaiken perustana ovat passiiviset indeksirahastot. 

Blogissa aion seurata sijoitusmatkani edistystä kuukausikatsauksittain. Aion kirjoittaa ylös asioita, joita olen sijoittamisesta vuoden aikana oppinut sekä mitä jatkossa matkallani kohtaankaan. Tavoitteenani on julkaista uusi kirjoitus vähintään kerran viikossa.
Tervetuloa seuraamaan indeksisijoittajan matkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa mukaan keskustelemaan! Arvostan jokaista kommenttia paljon ja normaalitilanteessa pyrinkin vastaamaan niihin vuorokauden sisällä.

You can write also in English.